Examinationer och socio-fascism, alltid lika roligt

Hej igen!
Jag har nu haft ännu en chill dag i skolan, bortsett från två saker: Jag hade redovisning i historia och muntlig examination i spanska. Båda verkade dock gå bra, så dagen var ändå rätt chill.
   Min mamma och pappa var båda borta under den här veckan. Pappa var i Argentina på en mässa för socialistiska nationalekonomer och mellanlandade i Atlanta under valdagen, och kom hem i onsdags. Mamma kommer hem från Washington idag. När jag kom hem idag låg det två tröjor på mitt tangentbord. De visade sig vara Obama T-shirts! Jag undrar om det bara var i brist på annat eller om han glömt bort att jag stöder Green Party.

Aja, hur som helst fick man höra den gamla vanliga visan idag: "Asså, om det där med kommunism ska funka måste det ju vara värsta super-ledaren, ju. Annars blir det korruption å sånt!". Ifall några känner sig förolämpade eftersom de inte förstår varför jag idiotförklarar denna människa, ber jag om ursäkt. Faktum kvarstår dock att det i den ideologi som heter kommunism inte finns möjlighet att inrätta ledare. Detta ses som ett kontrarevolutionärt brott.
   Det de flesta tänker på när man säger kommunism bör benämnas med det det heter, vilket är Bolshevism, Maoism och Kimilsungism, eller förenklat Socio-fascism. Denna räknas visserligen till socialismen, men ligger ungefär lika nära kommunismen som grisar är nära oss människor. Båda är däggdjur och vi är genetiskt mycket lika, men tar man bara och tittar på oss ser man omedelbart skillnaden.
   Till er som vet vad kommunism är men ändå tycker att jag är en naiv idiot, tänk på detta: Varför sträva åt något annat än det perfekta samhället?

Någon gång ska jag skriva helt politiskt dedikerade inlägg, men så länge kommer allt sånt här hamna i ordinarie inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0